top of page
  • reusimperials

Carta de despedida de Jaume Agustench. Gràcies president.

Estimats amics i companys,

Amb certa tristor he volgut posar fi a una etapa de 8 temporades que, mirant amb distancia, veig la gran oportunitat que ha suposat per mi.

Deixo enrere a grans amics, increïbles Companys i incomptables experiències que han fet i faran que mai pugui arribar a desvincular-me del tot d’aquest gran Club, que és i serà la meva família per sempre.


No puc marxar sense donar e meu agraïment personal a totes les empreses col·laboradores, institucions de Reus i a Reus Esport i Lleure per haver-nos ajudat i haver-li donat una gran oportunitat al Reus Imperials i d’una manera especial a la gran persona de Eduardo Serrano perquè ha suposat un dels pilars fonamentals per mi i que sempre, sempre, sempre ha estat al meu costat. Sense ell, no haguessin estat possibles aquests 9 anys de presidència.


A la vida tot son etapes i aquesta no serà menys però, això no vol dir que marxi del Club ja que la meva intenció es continuar gaudint de tots vosaltres en entrenament i partits i perquè no, sempre em quedarà el Football Flag que com ja sabeu un es fa mes gran i responsable i ja començo a tenir certa edat.


Us trobaré a faltar i… FORÇA IMPERIALS!!!

Jaume Agustench Salvadó

67 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page